O2 Hulp bij schulden

Wat kan O2 voor mij doen?

Soms lukt het gewoon niet meer om je financiën zelf op orde te krijgen. Het kan zelfs zover zijn dat je niet meer weet hóe je alle schulden moet afbetalen.
Als je zonder hulp geen oplossing meer kan vinden voor je schulden, dan kan O2 een uitweg bieden. 

 

Over O2

  • O2 is een lening waarmee wij al je schulden in één keer afbetalen en waarna je nog maar één aflossingsverplichting over hebt, namelijk aan O2. Het maandelijkse bedrag dat je voor deze lening moet aflossen, is afgestemd op je persoonlijk situatie.
  • De aflossing loopt 3 jaar, dat is 36 maanden, maar je mag ook sneller aflossen. Als het je lukt om méér af te lossen, dan ben je sneller van je lening af. Bijkomend voordeel: je betaalt geen boeterente of andere kosten als je meer aflost.
  • De rente van het O2 krediet is 2% en het bedrag aan rente zit in het aflosbedrag dat je kunt uitrekenen met het aflosplan. Bij dat bedrag komen dus geen extra kosten op.
  • Met het bedrag dat je kunt lenen, gaat de GKB een regeling met alle schuldeisers treffen. Als het kan, betalen we alles af. Zijn de schulden te hoog opgelopen, dan gaan we een afkoopregeling met de schuldeisers afspreken.
  • Soms gebeurt het dat een schuld (en daarmee schuldeiser) is vergeten bij de regeling. Dat kan als je bijvoorbeeld al lang niets meer hebt gehoord van deze schuldeiser. O2 is een flexibel krediet, waardoor we de mogelijkheid hebben om ook later, alsnog, een afkoopregeling met deze vergeten schuldeiser te kunnen treffen.
  • We hebben O2 zo simpel mogelijk gehouden, zodat iedereen snel weet waar hij/zij aan toe is. Zowel jij als je schuldeisers.

Mocht je gebruik willen maken van O2, dan kun je hier je gegevens invullen. Wij nemen binnen een dag contact met je op om verdere afspraken te maken.

 

O2 wordt mede mogelijk gemaakt door de

 

Meer weten

Wil je meer weten, neem dan contact op via onderstaande contactknop. We nemen dan binnen één werkdag contact met je op.

Contact

Privacyverklaring | Copyright 2021